My Followers (=

Esok baru cabut *hahaha*

Ada pasangan pengantin baru berada di bilik pengantin, di malam pertama.Pada tengah malam itu, tiba-tiba isterinya mengerang, "adoi..sakitnya bang...! Macam mana ni bang..??"

Suaminya lantas menenangkan isterinya, "Jangan nangis Sayang...nanti emak ayah dengar..Mereka mungkin belum tidur lagi tu.." Kebetulan bilik mertua hanya bersebelahan bilik tidur pengantin.

Tapi kerana tidak dapat menahan sakit, isterinya tambah kuat mengerang. Mahu tidak mahu, si suami pun berkata, kali ini kuat sedikit suaranya : "Sabar Sayang! Tahan Sayang..esok baru cabut.."
Sejak dari tadi si mertua lelaki masih belum tidur. Dia memang terdengar anak perempuannya mengerang, tapi dia tidak peduli, biasalah malam pengantin fikirnya..Tapi kali ini sudah hilang sabar. Dia bangun pergi ke bilik sebelah lantas menendang pintu bilik pengantin.

Dengan rasa geram bapa mertua berteriak : "Ni apa kena ni ? Tak paham ke ? Anak aku boleh mati kalau esok baru kau nak cabut! CABUT SEKARANG JUGA!"

Terkejut besarlah kedua pengantin itu. Sambil tersipu-sipu pengantin perempuan berkata kepada ayahnya : "Abah, takkan sakit gigi pun boleh mati..lagipun manalah ada Klinik Gigi yang buka 24 jam??!!"..

~ THE END~
(jangan fikir bukan-bukan)
dah baca? click LIKE button,okeyh??!!

No comments: